Artsen & Apothekers

Home > Artsen & Apothekers

De specialistische apothekers van Phytocine

Ontmoet onze specialistische apothekers bij Phytocine: experts in medicinale cannabis. Met diepgaande kennis en ervaring staan zij klaar om u te begeleiden op uw behandelingsreis. Vertrouw op hun deskundigheid en toewijding voor persoonlijk advies en hoogwaardige zorg. Ontdek het verschil dat onze specialisten maken bij Phytocine.

Phytocine - Apothekers - Apotheek van Weringh

Rik van Aalst

Mijn naam is Rik van Aalst, apotheker sinds 1996. Sinds 1998 werkzaam bij Apotheek Van Weringh in Wageningen. Ik heb 2021 mijn MBA gehaald en dit heeft mij extra inzichten gegeven over de bedrijfsmatige kant van de zorgsector en de apotheek in het bijzonder. Ik ben van mening dat een ieder die vanuit een medisch probleem behoefte heeft aan cannabis, dit vanuit een veilige omgeving moet kunnen verkrijgen. Met veilig bedoel ik een kwalitatief hoogwaardig product, vrij van biologische, zware metalen, pesticiden en andere verontreinigingen. Met veilig bedoel ik ook een, op maat gemaakte dosering en begeleiding in het gebruik. De apotheek is de meest betrouwbare en laagdrempelige specialist op dit gebied.

Phytocine - Apothekers - Apotheek van Weringh

Bas Arents

Mijn naam is Bas Arents, apotheker met een passie voor innovatie en gepersonaliseerde farmaceutische zorg. Ik ben als openbaar apotheker werkzaam bij zowel Service Apotheek Ten Hoopen als Service Apotheek Churchill, beide in Wageningen. Mijn focus ligt op het gebied van informatievoorziening en innovatieve oplossingen binnen de farmaceutische sector en openbare apotheken in het bijzonder.
Mijn voortdurende streven is om de gezondheidservaring van patiënten te optimaliseren door middel van innovatie, effectieve informatieverstrekking en digitalisering. De baanbrekende innovatieve extractiemethode van Phytocine en de samenwerking met de apotheek heeft geleid tot de ontwikkeling van hoogwaardige producten, die voortdurend worden verbeterd om zowel de effectiviteit als het gebruiksgemak voor de gebruiker te optimaliseren.

Phytocine - Apothekers - Apotheek van Weringh

Harm Geers

Mijn naam is Harm Geers en ik ben apotheker sinds 1995, ik heb tijdens zijn werk als apotheker in Bennekom wetenschappelijk onderzoek gedaan, wat leidde tot een promotie in 2012. Ik ben geïnteresseerd in de werking van medicinale cannabis en vindt het belangrijk dat mensen die cannabis om medische redenen gebruiken een zo betrouwbaar mogelijk middel moeten krijgen met een constante kwaliteit. De methode van extractie die wij toepassen leidt tot een product met een goede smaak en geur, dat constant van kwaliteit en samenstelling is.

Hier mag je Phytocine aan houden

Full spectrum

Prettige smaak en geurprofiel

Kwaliteit door innovatie

Actieve begeleiding