Onze beloften

Home > Onze beloften

Waar u Phytocine aan mag houden

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg. Op het vlak van medicinale cannabis houdt dit in dat patiënten nu en in de toekomst kunnen vertrouwen op producten met een stabiele en gelijkblijvende samenstelling, ondersteund met de juiste begeleiding. Onze 4 beloften maken dit mogelijk:

Full spectrum

Verschillende medicinale cannabisproducten hebben één of twee bestanddelen die de hoofdwerking hebben. Als apotheek geloven wij echter dat een plantgetrouw extracten, waarin ook vele andere ondersteunende stoffen behouden blijven, een beter effect geven. Wilt u meer weten over werking van medicinale cannabis.

Prettige smaak en geurprofiel

Veel patiënten vinden beschikbare cannabisproducten te bitter smaken of “vies” ruiken waardoor ze het moeilijk kunnen innemen. De Phytocine producten bevatten geen ballaststoffen zoals bladgroen en plantwassen, daarnaast bevatten de producten een rijke verzameling terpenen. Dit samen komt het smaak- en geurprofiel ten goede en draagt bij aan verdraagzaamheid van het product.

Phytocine - Medicinale Cannabis

Een laborant van Phytonext aan het werk in het labaratorium.

Kwaliteit door innovatie

Dankzij de innovatieve technologie van de Wageningse startup Phytonext lukt het ons om een zo plantgetrouw mogelijk extract te maken waarin  alle kwetsbare stoffen als de terpenen behouden blijven en een prettig geur- en smaakprofiel hebben. Meer weten over onze technologie?

Actieve begeleiding

Bij een middel als medicinale cannabis is het prettig maar ook nuttig om een actieve ondersteuning te krijgen. Onze medewerkers zijn getraind om u persoonlijk te begeleiden.